Şanlıurfa’ya sağlıkta bir müjde daha! 200 yataklı doğum ve çocuk hastanesi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir'e 200 yataklı doğum ve çocuk hastanesi müjdesi verdi. Yazmacı, Sağlık Bakanlığının yatırım planlamaları kapsamında yapılması planlanan hastanenin ihalesinin 25 Mart tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.

Şanlıurfa’ya sağlıkta bir müjde daha! 200 yataklı doğum ve çocuk hastanesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, sosyal medya hesabından Viranşehir'e 200 yataklı doğum ve çocuk hastanesi yapılacağını duyurdu. 

Mevcut hastane alanı ile birlikte toplam 124 bin 655 metrekare alana yapılması planlanan hastane, Viranşehir'e büyük bir katkı sağlayacak. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin de artacağı belirtiliyor.

Milletvekili Yazmacı, " Viranşehir’e 200 yataklı Doğum ve Çocuk Hastanesi müjdesi Sağlık Bakanlığının yatırım planlamaları kapsamında Viranşehir ilçemizde yapılması planlanan hastane binasının ihalesi 25 Mart tarihinde gerçekleşecek.  Mevcut hastane alanı ile birlikte toplam 124 bin 655 metrekare alana yapılması planlanan hastane şimdiden Viranşehirli kardeşlerimize hayırlı olsun. Şanlı şehrimize verdiği katkılardan dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Şanlıurfa’ya sağlıkta bir müjde daha! 200 yataklı doğum ve çocuk hastanesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.