Beyazgül: Şanlıurfa için yapacağımız çok fazla şey var

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar Şanlıurfa’ya birçok hizmet kazandırdıklarını belitererek, “Ne gerekiyorsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İkinci dönemde de yapacağımız çok fazla şey var” dedi.

Beyazgül: Şanlıurfa için yapacağımız çok fazla şey var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile Haliliye ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışına katıldı.

Cumhur İttifakının Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Zeynel Abidin Beyazgül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile Haliliye ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Beyazgül'ün yanı sıra MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve ülkü ocakları mensupları katılım sağladı.

Açılışta konuşan Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’ya hizmeti bir ibadet bildiklerini ve bu hedefte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Beyazgül, şunları söyledi:

“Anadolu topraklarına girmek kefenini sırtına almakla mümkündür. Biz o tarihten günümüze kadar kefenimizi sırtımıza aldık ve yolumuzu yürüdük. Bu toprakların bir diğer önemli yönü de fedakârlık istemesi, şefkat istemesi, yürek ve anlayış istemesidir. Bu sebeple bu toprakların ismi Anadolu olmuştur. Bu dava uğruna karşılıksız beka mücadelesi veren herkesi tekrar selamlıyorum. Açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

KENTE KAZANDIRDIĞI PROJELERİNİ ANLATTI

Şanlıurfa’ya önemli projeleri, yapılamaz denilenleri ve hizmetleri kazandırdıklarını kaydeden Beyazgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kızılay binası, Piazza kavşağı, Kızılkoyun Bahçesi, Kale arkası, turizm yolu, Asya ve Osmanlı mahalleleri, Akçakale yolu, Eyyübiye’deki kötü kokuyu da bitirdik. Trambüsü getiremiyorlardı. Çözülmesi zor olmasına rağmen çözdük. Ne gerekiyorsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İkinci dönemde de yapacağımız çok fazla şey var. Öncelikle Şanlıurfa’ya raylı sitemi getireceğiz. Proje ihalesi yapıldı. Daha sonra yapım ihalesine geçeceğiz. Garnizonun da yerini çözdük daha önce bu konuda mutabakata varmıştık. Bazı nedenlerle bu uygulamaları geciktirdik. Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız projelerde ince eleyip sık dokuyarak çalışma yapılmasını istedik. Biz seçim var diye değil her zaman çalışmaya devam ediyoruz.”

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ise Ülkü Ocakları'nın Türk milliyetçiliği ve ülkücü hareketin önemine vurgu yaparak gençlerin ülkü ocaklarında güzel ahlakla yetiştirildiğini kaydetti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise hedef ve hayallerin gerçekleşiyor olmasının önemine değindi.

Beyazgül: Şanlıurfa için yapacağımız çok fazla şey var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.