Şanlıurfa’da “Yazar Öğretmenler Buluşması" gerçekleştirildi

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yazar Öğretmenler Buluşması" Onikiler Öğretmenevinde gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun da katıldığı programda, Urfa'dan Dergisi yazarları ve 6. Şanlıurfa Kitap Fuarı'na katılan yazar öğretmenler bir araya geldi.

Şanlıurfa’da  “Yazar Öğretmenler Buluşması" gerçekleştirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yazar Öğretmenler Buluşması" Onikiler Öğretmenevinde yapıldı.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nun yanı sıra Urfa'dan Dergisi yazarları ve 6. Şanlıurfa Kitap Fuarı'na katılan yazar öğretmenler katıldı.

Programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, program vesilesiyle yazar öğretmenlere hitaben şunları söyledi:

 “Sizlerin bugün burada olmanızı çok önemsiyorum.  Hem yazar hem de öğretmen olarak bu şehre, bu vilayete yeni bir eser yazıyorsunuz. Kollektif bir anlayışla Urfa’dan dergisini çıkardınız, dergiyi gönderdiğimiz birçok il milli eğitim müdürümüz ve diğer kurumlardaki yönetici arkadaşlar, dergiyi görünce hayranlıklarını gizleyemediler, teşekkür mektupları yazıp gönderdiler. Onlar da kendi vilayetlerinde böyle bir çalışma içerisine girdiler. Yine ülkemizde belki de bir ilki daha başardınız. Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Şanlıurfa kitap fuarında stand açtık, orada yazar öğretmenlerimiz yani sizler, on gün boyunca kitaplarınızı imzaladınız. Öğrenciler, İstanbul’dan Ankara’dan gelen yazarlar gibi kendi öğretmenlerinin de imzalı kitaplarını aldılar. Öğrencilerin gönlüne dokundunuz. Bunu altı ay gibi kısa bir sürede yaptınız. Sizin bu çalışmalarınız, bana eskilerin klasik bir sözünü hatırlattı. 

‘Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.’ “ dedi. 

Öğretmen yazarlar buluşması, öğretmen yazarların yazarlık hatıraları eşliğinde Urfa’dan dergisinin slaytı ile devam etti. Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, öğretmenler onuruna hazırlanan öğle yemeğine katıldı.

       

 

 

Şanlıurfa’da “Yazar Öğretmenler Buluşması" gerçekleştirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.