Altınla ilgili bomba iddia! Yeni yasak mı geliyor? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatları dur durak bilmiyor. Gram altın bugün 2 bin 39 liraya kadar çıktı. Yükselişin sürmesi bekleniyor. Özellikle yıl bitmeden altının gram fiyatının 3 bin lirayı göreceği konuşulurken, piyasa uzmanı İslam Memiş’ten 22 ayar 1 gram altınla ilgili dikkat çeken açıklama geldi.

Altınla ilgili bomba iddia! Yeni yasak mı geliyor? İslam Memiş açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatlarında yükseliş eğilimi sürüyor. Gram altın bugün saat 14.45 itibarıyla 2 bin 39 liraya kadar çıktı. Yükselişin sürmesi bekleniyor.

Piyasa uzmanları 2024’te sene sonunda altının gram fiyatının 3 bin lirayı göreceğini belirtirken, İslam Memiş’ten 22 ayar 1 gram altınla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını ilgilendiren 22 ayar gram altınla ilgili merak edilenleri açıkladı. Memiş, tv100’deki yazısında şunları kaydetti:

“2023’de 0,25-0,50 22 ayar altınların üretimi yasaklanmıştı. Önceden basılmış piyasada dolaşanların alım-satımı devam ediyor. Düğünde, nişanda takı alacaklar sadece 1 gram 22 ayar altın alabiliyordu. Ancak onunla ilgili de bir yasak haberi dolaşıyor.

Kuyumculara mesajlar gitmeye başlamış. Mesajda 22 ayar 1 gram altının üretiminin yasaklandığı yazıyor.

0,25-0,50 gramları kim alıyordu? 1 gram alamayanlar.

22 ayar 1 gramı kim alıyor? Parası 24 ayar grama ya da çeyrek altına yetmeyenler. Yasaklar ile ne denmek isteniyor? Alma kardeşim, alma

Söylenecek ve yazılacak çok şey var. Bunları ben karar vericilere bizzat anlatacağım. Bu kararlar ve düzenlemeler YANLIŞ. Ülke ekonomisine destek değil, köstek oluyor”.

Altınla ilgili bomba iddia! Yeni yasak mı geliyor? İslam Memiş açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.