Başkanlar sahaya indi! 1. Lig maçında ortalık karıştı: Teknik direktör ve futbolcu yaralandı

Astor Enerji Şanlıurfaspor’un da mücadele ettiği Trendyol 1. Lig 25. hafta karşılaşmasında Bodrum FK - Eyüpspor maçında ev sahibi takımın hocası İsmet Taşdemir'e gösterilen kırmızı kart sonrası ortalık karıştı. Tribünlerden sahaya yabancı madde yağarken, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve yedek futbolcu Uğur Demirok yaralandı.

Başkanlar sahaya indi!  1. Lig maçında ortalık karıştı: Teknik direktör ve futbolcu yaralandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor’un da mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçında gergin anlar yaşandı.

Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maç oldukça sert geçerken, Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, karşılaşmanın 44. dakikasında yaşanan bir poziyonda faul itirazında bulunması sonrasında hakem Gürcan Hasova tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

FUTBOLCU HASTANEYE KALDIRILDI

Bu olayın ardından tribünlerden sahaya yabancı maddeler yağdı ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ayağından, yedek futbolcu Uğur Demirok ise yüzünden yaralandı. Uğur saha içindeki tedavisinin ardından ayağa kalkarak tribünlere sert tepki gösterdi. Güçlükle sakinleştirilen tecrübeli stoper daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

BAŞKANLAR SAHAYA İNDİ

Bu arada Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, sahaya inerek Bodrumlu taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre duran oyun, olayların yatışmasının ardından yeniden başladı.

 

 

 

Başkanlar sahaya indi! 1. Lig maçında ortalık karıştı: Teknik direktör ve futbolcu yaralandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.