DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir adayı Kaplan’dan flaş açıklama

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan yerel seçimler ile ilgili sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Kaplan "seçime kendi adaylarımızla giriyoruz" dedi.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir adayı Kaplan’dan flaş açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberlere ilişkin bir açıklama yaptı.

Kaplan, açıklamasında DEVA Partisi'nin kuruluş amacını ve vizyonunu hatırlatarak, "DEVA Partisi, halkımızı içine sürüklendiği sorunlar yumağından çıkarmak, insanları barış ve huzur içinde hak ettiği yaşam standardına kavuşturmak, ülkemizi layık olduğu ileri ülkeler arasına taşımak ve bölgesinde ve küresel ölçekte gıpta edilen bir ülke haline getirmek için kurulmuştur." dedi.

Kaplan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Aziz hemşehrilerimizin dikkatine! 31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak, sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberler üzerine kamuoyuna bu açıklamayı yapmak ihtiyacı doğmuştur. DEVA Partisi halkımızı, içine sürüklendiği sorunlar yumağından çıkarmak, insanlarımızı barış ve huzur içeresinde hak ettiği yaşam standardına kavuşturmak, ülkemizi layık olduğu ileri ülkeler arasına taşımak, bölgesinde ve küresel ölçekte gıpta edilen bir ülke haline getirmek için kurulmuştur. DEVA Partisi, Ülkemizde yaşanan her bir sorun alanıyla ilgili çözümlerini Eylem Planlarıyla kamuoyu ile paylaşmış yegane tek partidir. Vizyoner lideri ve güçlü kadrosu ile DEVA Partisi “herkes için insan onuruna yaraşır bir hayat ve refah” vaadeden bir parti olarak yaklaşmakta olan yerel seçimlerde; Tüm Türkiyede olduğu gibi Şanlıurfa’da da kendi isim, logo ve adaylarımızla seçimlere gireceğiz.

Hemşehrilerimizin DEVA adaylarına teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Belediyelerin devir-teslim işeminden itibaren bu kötüye gidişe dur diyeceğiz ve DEVA Belediyeciliği ile Şanlıurfa’mıza bir soluk getireceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir adayı Kaplan’dan flaş açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.