Sahneye Tatlıses ile beraber çıktı! Geceye damga vurdu

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir restoranda verdiği konserle seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Eski şarkılarıyla hayranlarına nostaljik anlar yaşatan imparator, aynı zamanda hareketli şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Geceye asıl damgasını vuran olay ise sahneye tanıdık bir ismin çıkması ve imparatorla beraber düet yapması oldu.

Sahneye Tatlıses ile beraber çıktı! Geceye damga vurdu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde unutulmaz bir geceye imza attı! Arabesk müziğin efsane ismi, hayranlarıyla buluştuğu gece üç saat boyunca sahnede kalarak müzik ziyafeti sundu. Tatlıses, hem duygusal anlar yaşatan slow parçalarıyla hem de hareketli şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. 

Sanatçı, geniş repertuarında oyun havalarından arabesk parçalara kadar uzanan seçkisiyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. 'İmparator' lakaplı Tatlıses, 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Bebeğim', 'Şemmame', 'Sarhoş', 'Kavur Balıkları', 'Haydi Söyle' ve 'Mavi Mavi' gibi klasikleşmiş eserlerini seslendirerek izleyicileri mest etti.

Gecede dikkat çeken anlardan biri, ünlü komedyen Şafak Sezer'in sahneye çıkmasıydı. Tatlıses, Sezer'i özel bir davetle sahneye çağırarak birlikte 'Sarhoş' parçasını seslendirdi. İkilinin muhteşem düeti, geceye damgasını vurdu ve izleyicileri coşturdu.

Sahneye Tatlıses ile beraber çıktı! Geceye damga vurdu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.