Kaplan: Şanlıurfa’mızı bu kötü yönetici ve yönetimden kurtaracağız

Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında Suruç, Ziyaret Köyü ve birçok kırsal mahalleleri ziyaret ederek sorunları dinledi.

Kaplan: Şanlıurfa’mızı bu kötü yönetici ve yönetimden kurtaracağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan, Kaplan hafta sonu da kırsalda gezilerini sürdürüyor. 

Suruç merkez, Ziyaret Köyü ve birçok kırsal mahallerde halkla bir araya gelen Kaplan;  “Kırsalda hizmet bekleyen vatandaşlarımız var, onların sorunlarını çözmek, en önemli görevlerimizden biridir diyerek, Kırsalda ki halkımıza da deva olmaya geleceğiz” dedi.

Kaplan şu ifadeleri kullandı: 

“ Kırsal bölgelerimize maalesef Hizmet götürülememiştir. Bir Çok Kırsal mahallerimizde halen, su, yol, altyapı, sağlık, eğitim gibi sorunlar var. Bu sorunların çözümü noktasında belediyeler sınıfta kalmıştır. İşte biz deva Partisi olarak buralara hizmet getirmek için halkımızın sorunlarını bire bir kendilerinden dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Zaten Çözüm noktasında elimizde proje ve kaynak yaratmak gibi çalışmalarımız var. Halkımızın teveccühü ile inşallah 31 Mart’a bu sorunların çözümü için kolları sıvayacağız. Şanlıurfa’mızı bu kötü yönetici ve yönetimden kurtaracağız. Halkımız yeter ki bize güvensin”.

Kaplan: Şanlıurfa’mızı bu kötü yönetici ve yönetimden kurtaracağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.