Şanlıurfa’da renkli görüntüler: Bisiklet turu farkındalık yarattı!

Şanlıurfa Yeşilay Şubesi tarafından, Yeşilay Haftası münasebetiyle düzenlenen bisiklet turu büyük ilgi gördü. 100'e yakın bisiklet severin katılımıyla gerçekleşen tur, Ali Şelli Parkı'ndan başlayarak Dergah Platosu, Haşimiye, Sarayönü ve 11 Nisan Camii'ni kapsayan bir güzergahta gerçekleşti.

Şanlıurfa’da renkli görüntüler: Bisiklet turu farkındalık yarattı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Yeşilay Şubesi tarafından Urbit ve Göbeklitepe Bisiklet grubunun katılımıyla bisiklet turu düzenlendi. 100'e yakın bisiklet severin katılımıyla gerçekleşen tur, Ali Şelli Parkı'ndan başlayarak Dergah Platosu, Haşimiye, Sarayönü ve 11 Nisan Camii'ni kapsayan bir güzergahta gerçekleşti.

Katılımcılara teşekkür eden Yeşilay Şube Başkanı Aziz Çiftçi, "Yeşilay Haftası'nda bu güzel etkinliğe katılarak farkındalık oluşturmaya katkıda bulunan tüm bisiklet severlere teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, Yeşilay'ın çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırmada önemli rol oynuyor." dedi.

Etkinlik, Yeşilay'ın uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede yürüttüğü çalışmaların önemini vurgulayarak, toplumda farkındalık oluşturmak açısından büyük önem taşıdı. 

Etkinlik, bisiklet severlerin coşkulu katılımıyla sona erdi.

 

 

 

Şanlıurfa’da renkli görüntüler: Bisiklet turu farkındalık yarattı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.