Vedat Doğar mahalle mahalle gezerek projelerini anlatıyor

Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkanı Adayı Ecz. Vedat Doğar, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kampanya çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, İpekyolu Bulvarı ve Ahmet Erseven Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan aday, mahalle esnafıyla bir araya gelerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Vedat Doğar mahalle mahalle gezerek projelerini anlatıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esnaf ziyaretinde, mahalle halkıyla yakından temas kuran başkan adayı, esnafın beklenti ve taleplerini dinledi. Samimi ortamda geçen sohbetlerde, projelerini anlatıp Haliliye'nin geleceği ve gelişimi için durmadan çalışacaklarının sözünü veriyor. Doğar, esnafa gösterdikleri misafirperverlik ve destekleri için teşekkür etti.

Haliliye halkının beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirdiklerini ve bu projeleri hayata geçirmek için kararlılıkla çalışacaklarını belirten başkan adayı, mahalle sakinlerinin destekleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde Refah Partisi'nin zaferle çıkacağına inandığını ifade etti.

Başkan adayı Doğar, seçim kampanyası sürecinde Haliliye'nin dört bir yanındaki mahalleleri ziyaret ederek halkla doğrudan iletişim kurmaya devam edeceğini ve Haliliye'nin daha da ileriye taşınması için projelerini anlatmaya devam edeceğini ifade etti.

Vedat Doğar mahalle mahalle gezerek projelerini anlatıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.