Beyazgül: Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptık

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kadınların ekonomik düzeyinin arttırılmasına yönelik Kadın Destek Merkezleri’nin yanı sıra birçok projeye destek verdiklerini söyledi.

Beyazgül: Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptık

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenlendi.

Millet Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eşi Betül Beyazgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Can Kayhan Özok ile çok sayıda kadın katıldı.

VALİ HASAN ŞILDAK

 

ŞILDAK: KADINLAR TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Kadınlar toplumun temel taşıdır. Annelikte, eş olmakta, her türlü sorunun çözümündeki kilit roldeki insanlardır” dedi.

ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL 

 

BEYAZGÜL: ONLARA MÜTEŞEKKİRİZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Özel günleri bir güne bağlamak yanlış olur. Anne, kadın, engelliler gibi konular aslında belirli günlere sığacak günler değildir. Hayatın tamamında olması gerekir. Kadınlar günü de böyle bir güne koymamız gerekir. Kadınlar farklı, şefkati ve merhameti çok yüksek ve onun şefkati ve merhameti insanlığın devamı için çok önemlidir. Kadınların esas gıdası sevgidir. İşte o sevgi de kadınlarda çok var. Biz bundan dolayı müteşekkiriz. Tarihten beri inancımız da kadınlara verilen değer çok fazla ve çok önemlidir. Hafta sonları yaptığımız ev ziyaretlerinde bir takım sıkıntıların yaşandığını görüyoruz.  Bu nedenle kadınlarımızın kendilerini çok güvende hissetmediklerini düşünüyorum. Böyle olunca da kadınlarımız kendi ayakları üzerinde durma gayreti içerisine girdiklerini görüyoruz.” 

 

 “KADINLARA HER ZAMAN POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIK”

Şanlıurfa’da her zaman kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık uyguladıklarının altını çizen Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza destek vermek için bir projeler ürettik. Kent merkezi ve ilçeler dâhil olmak üzere kadın destek merkezi sayısını 35’e çıkardık. Kadın Destek Merkezindeki kurslara katılan kadınlarımızı ziyaret ettiğimizde merkezlerimizde çok mutlu olduklarını söylüyorlar.  Kadın Destek merkezlerimizde çeşitli branşlara kurslar var ve kadınlarımız bu merkezlerde el sanatları öğreniyorlar, el becerilerini geliştiriyorlar, hobi için gelen kadınlarımız da sanat atölyesindeki çalışmalara katılıyorlar. Kadınlar tarafından üretilen ürünler Belediyemiz bünyesinde E-Ticaret veya bizim aracılığımızla satışa sunuyorlar. Girişimci kadınlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Beyazgül: Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptık

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.