Ekinci: Görevi devralmamıza sayılı günler kaldı

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Eyyübiye halkının bırakın sosyal belediyecilik hizmetlerini görmeyi, rutin belediye belediye hizmetlerinden de mahrum bırakılmayı hak etmediğini söyledi.

Ekinci: Görevi devralmamıza sayılı günler kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

“Eyyübiye çöp kokusundan geçilmiyor” diyen Ekinci, katıldığı mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak gördüğü eksikleri, üretilen bahaneleri tek tek anlatarak, 1 Nisan sabahında Eyyübiye’de bahar havası yaşanacağını belirtti. Ekinci, “Görevi devralmamıza sayılı günler kaldı. Eyyübiye halkından biraz daha sabır diliyorum” dedi. 

Biz isteriz ki memleketimize ve milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, demokrasi şöleni çatısı altında, sadece halkımıza sunacağımız projelerimizden bahsedip en iyi hizmeti sunma çabası ve yarışı içinde olalım. Olalım ki 31 Mart yerel seçimlerinin kaybedeni olmasın, tek kazananı halk olsun.”

Mehmet Ekinci, halkın hizmetlerini özlediğini her fırsatta dile getirdiğini belirterek, “Bu özlem bitecek. Eyyübiye halkı mazeret değil, hizmet istiyor. Bir temizlik işini bile beceremeyen bir yönetim var. ‘Benim görevim değil’ demek de mazeret olamaz. ‘Büyükşehir belediyesi hangi partiden, sizden değil mi?’ demezler mi insana. Ben görev sürem boyunca asla mazeretlere sığınmadım. Eyyübiye halkı hizmet farkını net bir şekilde görüyor ve kararını verdi” diye konuştu. 

Eyyübiye halkının 31 Mart’ta işi ehline teslim edeceğini, seçim sonuçları net bir şekilde görülmeye başlayınca da rakiplerinin bundan rahatsızlık duyup, “satılık kalem” diye tabir ettiği bazı basın kuruluşları aracılığıyla algı oluşturma çabasına girdiklerini söyledi.

KAMUOYUNA DUYURU YAPTI

“Algı üzerine kurulu siyasetinizin bugüne kadar nasıl ki hiçbir karşılığı olmadıysa, bu mesnetsiz, yalan ve iftira dolu sözüm ona itibar suikasti girişimlerinizin de, ne halkın tercihine ne de bizim coşkumuza zerre kadar etkisi olmayacağına kimsenin şüphesi olmasın” diyen Mehmet Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çamur at izi kalsın” düsturuyla icra ettiğiniz siyaset bizde ne iz bırakır ne de ses çıkarır. Bu milletin kim olduğunu bildiği kiralık kalemlerle, fiyatı alnında yazan satılık vicdanlarla bir araya geleceğinize keşke vatandaşa ait olan o kaynağı vatandaşımızın istikbaline harcasaydınız."

Mehmet Ekinci, yargı yoluna başvuracağını belirterek, "Yargı önünde hesaplaşıp hakkımızı alacağımız tüm kiralık kalemleri kiralayın, tüm satılık vicdanları satın alın, alın ki namus ve şeref sahipleri sandıkta tokat vurduğunda eksik kalan olmasın" ifadelerine yer verdi. 

Mehmet Ekinci, “Biz milletimiz için projeler üretmeye, kapı kapı gezmeye, el el tokalaşmaya, hizmet için gece gündüz demeden durmadan yorulmadan devam edeceğiz” diyerek, açıklamasını, Necmettin Erbakan’ın, "Biz seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” sözleriyle tamamladı.

Ekinci: Görevi devralmamıza sayılı günler kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.