Şanlıurfa’da iftar sonrası diş poliklinikleri hizmet verecek

Şanlıurfa’da Ramazan ayında iftar sonrası diş tedavisi yaptırmak isteyen hastalar için gece poliklinik hizmeti verilecek.

Şanlıurfa’da iftar sonrası diş poliklinikleri hizmet verecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gündüz gelemeyecek vatandaşlar için iftar sonrası poliklinik hizmeti verilecek.

Karaköprü’deki Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Devteyşti’deki Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Viranşehir Devlet Hastanesi ve Ceylanpınar Devlet Hastanesi diş polikliniklerinde hafta içi iftardan sonra 20.00 ile 24.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

İl Sağlık Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın randevu almaksızın hastanelerimize müracaat ederek diş tedavilerini yaptırabilirler, yine Acil polikliniklerimiz 24 saat devam etmektedir.
Acil durumlar haricinde diş tedavileri için hastalarımızın eskiden olduğu gibi yine aynı şekilde MHRS sisteminden randevu alarak gündüz polikliniklerde diş tedavi hizmetinden faydalanarak muayene olabilirler" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’da iftar sonrası diş poliklinikleri hizmet verecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.