Vedat Doğar: Kreş ve mama desteği sağlayacağız

Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkanı Adayı Ecz. Vedat Doğar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlediği kahvaltı programında yerel seçim vaatlerini açıkladı. Programda, özellikle kadınlar için yapılacak hizmetlere odaklanan Doğar, katılımcılara önemli vaatlerde bulundu.

Vedat Doğar: Kreş ve mama desteği sağlayacağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Program, Haliliye ilçesinde bulunan bir kahvaltı mekanında gerçekleşti. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Doğar belediye başkanlığına seçilmesi halinde Haliliye'de yapılacak yenilikleri ve hizmetleri anlattı.

Doğar, özellikle annelerin ve çocukların ihtiyaçlarına yönelik vaatlerini vurgulayarak, büyük parklarda kreş ayrıca maddi durumu yetersiz olan ailelere bebekler için mama desteği sağlanacağını dile getirdi.

Programa katılan herkese teşekkür eden Doğar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, tüm kadınlara karanfil hediye etti. Katılımcılar, Doğar'ın açıklamalarından ve vaatlerinden memnuniyetlerini dile getirerek desteklerini ifade etti.

Yenidene Redah Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Ecz. Vedat Doğar'ın, kadınların yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapacağı vaatler, ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı ve seçim sürecinde önemli bir referans oluşturdu.

Vedat Doğar: Kreş ve mama desteği sağlayacağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.