Urfa Çalışma Grubu Erdoğan’a seslendi! GAP Projesinde yanlışlar yapılıyor

Urfa Çalışma Grubu, bugün Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek GAP Projesi kapsamında tarım alanlarında yapılan yanlışlara bir çözüm bulunmasını talep etti.

Urfa Çalışma Grubu Erdoğan’a seslendi! GAP Projesinde yanlışlar yapılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Urfa Çalışma Grubu, seçim çalışmaları kapsamında bugün Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamında tarım alanlarında yapılan yanlışlara bir çözüm bulunmasını talep etti. 

Türkiye’nin en büyük yatarım projelerinden biri olan GAP Projesi’nde tarı alanlarında yapılan yanlışlar yüzünden gıda güvenliği konusunda ileride sorunların çıkabileceğini belirten grup, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkımız; Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük ve en uzun soluklu yatırımı olan Güneydoğu Anadolu Projesi tarım alanlarında yapılan yanlış uygulamalar yüzünden akamete uğramaktadır. Gelecek nesillerin gıda güvenliği ile ilgili sorunlar yaşamaması için Dünya'da giderek azalan Toprak varlığının korunması için güçlü iradeniz ile olaya müdahil olmanızı tüm dünyanın geleceği adına gereğini arz ederiz...”

Urfa Çalışma Grubu Erdoğan’a seslendi! GAP Projesinde yanlışlar yapılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.