Delioğlu’ndan flaş açıklama! "Saygısızca gerçekleşen eylemlerine karnımız toktur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Delioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’da misafir ettiğimizde muhalefetin veya muhalefet olmaya çalışanların miting alanındaki ön saflara yerleştirdiği 10-15 kişi tarafından saygısızca gerçekleşen eylemlerine karnımız toktur. Kimse Şanlıurfalı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın arasına girmeye çalışmasın.” dedi.

Delioğlu’ndan flaş açıklama! "Saygısızca gerçekleşen eylemlerine karnımız toktur”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Mart tarihinde Şanlıurfa’da Abide Kavşağında yaklaşık 70 bin Şanlıurfalının katılımı ile yerel seçimler öncesinde miting gerçekleştirdi. 

DELİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ 

AK Parti’nin Şanlıurfa İl Başkanı olan Ali İhsan Delioğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’da kötü hava koşullarına rağmen yaklaşık 70 bin hemşerimiz ile birlikte misafir ettik. Şanlıurfa’ya yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları tek tek vatandaşlarımızla paylaşan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’da muhteşem bir kalabalık ile karşılamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hemşerilerimiz bir kez daha göstermiştir ki, Şanlıurfalı vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi yine Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiştir.” dedi. 

DELİOĞLU ALGI OPERASYONLARINA KARNIMIZ TOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginde yaşanan olaylarla ilgilide açıklama yapan Delioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’da misafir ettiğimizde muhalefetin veya muhalefet olmaya çalışanların  miting alanındaki ön saflara yerleştirdiği 10-15 kişi tarafından saygısızca gerçekleşen eylemlerine karnımız toktur. Kimse Şanlıurfalı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın arasına girmeye çalışmasın. Şanlıurfa’da AK Parti İl Başkanı olarak sayın Cumhurbaşkanımıza ihanet içerisinde olan kim olursa olsun asla gözünün yaşına bakmayız. Algı operasyonlarını kimin veya kimlerin yaptırdığını biz çok iyi biliyoruz. Ancak bilinmelidir ki hiç kimse bu tarz eylemlerle emellerine ulaşamayacaktır. Şanlıurfa halkı her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur, 31 Mart akşamıda hep birlikte göreceğiz ki Şanlıurfa da AK Parti yeniden tarih yazacaktır.” İfadelerini kullandı.

Delioğlu’ndan flaş açıklama! "Saygısızca gerçekleşen eylemlerine karnımız toktur”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.