Kaplan: Ramazan ayımız barışlara vesile olsun

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç’ta Şahin ailesi arasında yaşanan husumeti barışla noktaladı.

Kaplan: Ramazan ayımız barışlara vesile olsun

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Şahin ailesinin yaşadığı talihsiz bir olaydan dolayı oluşan husumet, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan’ın araya girmesi ile barışla sonuçlandı.

Suruç ilçesinin Kara Köyünde yapılan barış törenine, DEVA Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Hidayet Hülagü, Mehmet Eroğlu, Mustafa yüksel, Cemal Yıldız ve kanaat önderleri katılım gösterdi.

Ramazan ayının barışlara vesile olmasını temenni eden DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, şunları kaydetti:

“İl olarak Ramazan ayına, barışa vesile olarak girmenin sevinci içerisindeyiz. Suruç’ta Şahin ailemiz arasında talihsiz bir olay yaşanmıştı. Bizler de barışa vesile olarak yaşanan olayı tatlıya bağladık. Ramazan ayı barıştır, berekettir, bolluktur, merhamettir, sevgidir. Bu vesile ile başta tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyorum. Rabbim Ramazan ayımızı bereketli kılsın.”

Kaplan: Ramazan ayımız barışlara vesile olsun

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.