Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! “Şanlıurfa Alanı” ile ilgili flaş gelişme

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde verdiği müjdeyi gerçeğe dönüştürmek için Şanlıurfa Alanı Hakkında Kanun Teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti!  “Şanlıurfa Alanı” ile ilgili flaş gelişme

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Alanı ile ilgili sosyal meyda hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde verdiği müjdeyi gerçeğe dönüştürmek için çalışmalara başladıklarını ve kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını belirtti. Teklifin kanunlaşma sürecini de Şanlıurfa milletvekilleri olarak birlikte takip edeceklerini söyledi.

Bozdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitingimizde, hemşehrilerimize müjdesini verdiği Şanlıurfa Alanı Hakkında Kanun Teklifini,Şanlıurfa milletvekilleri olarak TBMM Başkanlığına sunduk. Kanunlaşma sürecini birlikte takip edeceğiz.”

Kanun teklifi, Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel mirasının korunması ve geliştirilmesine yönelik önemli düzenlemeler içeriyor.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! “Şanlıurfa Alanı” ile ilgili flaş gelişme

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.