Bozdağ: Şanlıurfa fıstığını marka haline getireceğiz

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, “Türkiye'deki fıstık üretiminin yüzde 50'sini gerçekleştiren Şanlıurfa'mızın fıstığını hem marka haline getireceğiz hem dünyaya tanıtacağız. Dünya ve Türkiye fıstığının merkezi Şanlıurfa'dır” dedi.

Bozdağ: Şanlıurfa fıstığını marka haline getireceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını Şanlıurfa’da sürdüren TBMM Başkan vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretleri ile de sahada ağırlığını hissettiriyor. 

Bozdağ, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, Şanlıurfa Otomobilciler ve Şoförler Odası ziyaretlerini ardından Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası’nı ziyaret etti, fıstıkçı esnaflarına dükkanlarında ‘hayırlı işler’ diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği bu ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bozdağ, şunları ifade etti:

“Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası'nı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte ziyaret ettik. Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Aslan ve esnaf kardeşlerimize gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülkemizdeki fıstık üretiminde birinci sırada yer alan Şanlıurfa'mızda fıstıkçı esnaflarımızı dükkanlarında Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanımız Ahmet Aslan birlikte ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Yaklaşık 30 milyon fıstık ağacı varlığı ile Türkiye'deki fıstık üretiminin yüzde 50'sini gerçekleştiren Şanlıurfa'mızın fıstığını hem marka haline getireceğiz hem dünyaya tanıtacağız. Dünya ve Türkiye fıstığının merkezi Şanlıurfa'dır”. 

Bozdağ: Şanlıurfa fıstığını marka haline getireceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.