Erbakan’dan iddialı konuşma: MHP ve İYİ Parti'yi de geride bırakacağız

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, son yapılan seçim anketlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbakan, YRP'nin oyunun yüzde 7-8 bandında olduğunu belirterek, "anketler böyle gösterdiğine göre yüzde 20'nin üzerinde oy alacağız" dedi. Ayrıca, YRP'nin üye sayısının MHP ve İYİ Parti'yi yakaladığını belirten Erbakan, "Bugün yarın MHP ve İYİ Parti'yi de geride bırakacağız" şeklinde konuştu.

5

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'da partisinin Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Büyük İstanbul İftar Programı'nda konuştu.

Programda konuşan Erbakan, partisinin yükselişinin herkes tarafından görüldüğünü vurguladı ve 1 Nisan'da ahlaklı belediyecilik hizmetlerini başlatacaklarını ifade etti. Anket firmalarının partisinin oy oranının artacağı konusunda hemfikir olduğunu belirten Erbakan, partinin son altı ayda üye sayısının 260 binden 474 bine çıktığını dile getirdi.

Parti üye sayılarının artışını vurgulayan Erbakan, "Bugün yarın 480 bin üye sayısı olan MHP ve 500 bin üyesi olan İYİ Parti'yi de geride bırakacağız. Seçimlere Türkiye'nin en büyük 3. üye sayısına sahip partisi olarak gireceğiz. Seçimlerin ardından 1 milyon hedefine ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Milletin rantçı belediyecilik anlayışından bıktığını ve usandığını ifade eden Erbakan, YRP'nin çözüm noktası olduğunu vurgulayarak, "Samimi, ahlaklı, dürüst, sözünün eri, adil belediyeciliğin Yeniden Refah'la iş başına geleceğini biliyor" dedi. Ayrıca, 2028'de iktidara gelmeleri durumunda dış politika ve ekonomideki sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

YRP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mehmet Altınöz ise partilerinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu belirtti ve seçimlerde iddialı olduklarını dile getirdi. Altınöz, "İnşallah bu hızlı büyümeyle birlikte 31 Mart akşamı başta İstanbul olmak üzere 39 ilçemizde, büyükşehirde gece gündüz çalışacağız ve İstanbul'u kazanacağız" şeklinde konuştu.