Şanlıurfa’da kaldırımdaki “bubi tuzaklarını” şikayet etti! 18 gündür ilgili belediyeden yanıt bekliyor

Şanlıurfa'da fotoğraf sanatçısı ve araştırmacı Burhan Akar, kent merkezinde yol çalışmasında demir sinyalizasyon direğinin kesildikten sonra 10 cm yüksekliğinde “jilet gibi keskin” parçasının ve yanındaki kablo kanalının öylece açıkta bırakılmasını ilgili belediyeye bildireli haftalar geçti. “Her gün yüzlerce öğrenci ve vatandaşın geçtiği yaya kaldırımı üzerindeki bu iki bubi tuzağını bildireli 18 gün oldu” diyen Akar, “İlgili belediye cevap verene kadar gün saymama devam” paylaşımında bulundu.

Şanlıurfa’da kaldırımdaki “bubi tuzaklarını” şikayet etti! 18 gündür ilgili belediyeden yanıt bekliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




Şanlıurfa'da fotoğraf sanatçısı ve araştırmacı Burhan Akar, sokaklarda insanların hayatını tehlikeye atabilecek veya insanların yaralanmasına neden olacak girinti ve çıkıntıları bulup ilgililerle sosyal medyada paylaşıyor.

Burhan Akar son olarak kent merkezinde yol genişletme çalışmasında demir sinyalizasyon direğinin kesildikten sonra 10 cm yüksekliğinde “jilet gibi keskin” parçasının ve yanındaki kablo kanalının öylece insanlar için tehlike oluşturacak şekilde açıkta bırakılmasını fotoğraflayıp ilgili belediyeye iletti. 

Akar’ın ilgili belediyeye şikayetini bildireli 18 gün geride kaldı. 

Sosyal medya hesabından her gün şikayetinin durumuyla ilgili güncelleme yapan Burhan Akar, “Böyle mi yapılır bir iş. Kestiniz kestiniz geride bıraktığınız bu görüntü içinize siniyor mu? 18 gün oldu her gün yüzlerce öğrenci ve vatandaşın geçtiği yaya kaldırımı üzerindeki bu iki bubi tuzağını Büyükşehir Çözüm ve whatsapp153 hattına bildireli” paylaşımında bulundu. 

Şikayetinin takipçisi olacağını ifade eden Akar, “Hala beklemede ve gün saymaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa’da kaldırımdaki “bubi tuzaklarını” şikayet etti! 18 gündür ilgili belediyeden yanıt bekliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.