Tayyargiller'in şirketine kayyum olarak atanmıştı! Ardında not bırakarak intihar etti!

Kamuoyunda Tayyargiller olarak bilinen, bir dönem Şanlıurfa’da da hastanede görev yapan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün, ardında, "Çok fazla kötülük var" yazılı bir not bırakarak intihar etti.

Tayyargiller'in şirketine kayyum olarak atanmıştı! Ardında not bırakarak intihar etti!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından gözlerin çevrildiği doktor Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'ün haklarında başlatılan 4 soruşturma kapsamında şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar etti.

Ergün, İstanbul Başakşehir'deki evinde “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım” notunu bırakarak binanın 9. katından kendini apartman boşluğuna bıraktı.

Ergün'ün son zamanlarda ailesiyle sorunlar yaşadığı ve bunalıma girdiği iddia edildi.

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklandıktan sonra mercek altına alınan sosyal medya fenomenleri Özlem Öz ve Dr. Tayyar Öz hakkında da 28 Kasım 2023'te soruşturma başlatılmıştı.

Öz çifti de Dilan-Engin Polat çifti gibi lüks hayatlarıyla dikkat çekiyordu. Çiftin sosyal medya paylaşımlarında altınlarla, birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle çektikleri videolar yer alıyordu.

Polat çiftine yönelik soruşturma başlatılınca benzer paylaşımlar yapan tüm fenomenler gibi Öz çifti de dikkat çeken paylaşımlarını silmiş, hatta mütevazı paylaşımlar yapmaya başlamıştı.

Polat çifti tutuklanınca Öz çiftinin çocuklarına mütevazı bir evde şatafattan uzak bir doğum günü partisi düzenledikleri görüntüler de sosyal medyada dalga konusu olmuştu.

Çift hakkında 4 ayrı suçtan başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulmuş, şirketlerine de kayyum atanmıştı. Şirketlerden birinin kayyumu ise Bünyamin Ergün'dü.

Tayyargiller'in şirketine kayyum olarak atanmıştı! Ardında not bırakarak intihar etti!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.