Her mutfakta yer alan dev marka artık Japonların... Türkiye'nin dev şirketi satıldı!

Türkiye'de mutfak Ekipmanları satışı gerçekleştiren dev şirket hisselerini Japonlara sattı. Yüzde 51'lik hisse sahibi olan Japonlar Türk şirketin sahibi oldu. İşte tüm detaylar…

Her mutfakta yer alan dev marka artık Japonların... Türkiye'nin dev şirketi satıldı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endüstriyel Mutfak ekipmanı sektöründe önde gelen şirketler arasında yer alan Türk üretici Öztiryakiler, hisselerini Japon şirketi Hoshizaki’ye sattı. Yüzde 51'lik hisselerini Japon üretici Hoshizaki’ye satan Öztiryakiler, küresel strateji ile daha fazla gelişme ve üretim olanaklarında gelişme sağlamayı amaçlıyor.

ÜRETİM KAPASİTESİNİ GENİŞLETECEK

Karar'da yer alan habere göre, Hoshizaki yaptığı açıklamada, “Öztiryakiler'i konsolide bir yan kuruluş haline getirerek, grubun küresel ürün tedarik stratejisinde önemli üslerden biri olarak rolünü güçlendireceğiz. Önümüzdeki dönemde Hoshizaki'nin yönetime katılımını artırarak ve Öztiryakiler'inin geliştirme ve üretim sistemini güçlendirerek grubumuzun ürünlerinin Türkiye ve küresel pazardaki satışlarını artıracağız.” sözlerini aktardı.

1958 yılında kurulan Öztiryakiler yalnızca Türkiye ile sınırlı kalmayıp Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, Afrika ve Asya'da da 4 üretim tesisi ile birlikte satış kanalı bulunduruyordu. Küresel ölçekte gruplar arasındaki sinerjiyi güçlendirmek ve dünya çapında müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvayan Hoshizaki, yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğini belirtti.

Her mutfakta yer alan dev marka artık Japonların... Türkiye'nin dev şirketi satıldı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.