Ülke gündemine giren Siverek’te oylar yeniden sayılıyor

31 Mart seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara Siverek’te AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak’ın 64 oy farkla kazanmasına Yeniden Refah Partisi’nin itirazı sonrası bazı sandıklarda tekrar oy sayımı yapılıyor. AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale halkı sükunete çağırdı.

Ülke gündemine giren Siverek’te oylar yeniden sayılıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak’ın 64 oy alarak kazanmasına Yeniden Refah Partisi adayı Hasan İzol itiraz etti.  İtiraz sürecinin ardından bazı sandıklarda oylar yeniden sayılıyor.

Sosyal medyada ortaya çıkan bazı iddialar üzerine AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, halkı sükunete çağıran bir açıklama yaptı. 

Yapılan oy sayımında sonuçlar lehlerine olmasına rağmen, itirazlar neticesinde bazı sandıklarda tekrar oy sayımı yapıldığını kaydeden Nedim Lale, şu ifadeleri kullandı:

“Bu süreç tamamen doğal bir süreç olmakla beraber, çeşitli sosyal medya platformlarında yapılan algı ve iftiralara karşı vatandaşlarımızın temkinli olmalarını rica ediyoruz. Yıllardır halkın iradesiyle her seçimde zaferle ayrılan bir davanın neferi olarak bu seçimlerde de zaferimiz yakındır inşallah. Hemşehrilerimizden resmi sonuçlar dışında herhangi bir açıklamayı dikkate almamalarını rica ediyorum. Bu süre zarfında yoğun mesai harcayan kolluk kuvvetlerimize, adli personel çalışanlarına ve teşkilatlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum”.

Ülke gündemine giren Siverek’te oylar yeniden sayılıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.