Memur ve emekli maaşlar bayram öncesi hesaplara geçecek mi? Tarih belli oldu

Milyonlarca emekli ve memurun Ramazan bayramı öncesi maaşını alıp almayacağını merak ediyor. Nisan ayı memur maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları hesaplara geçti mi? işte detaylar...

Memur ve emekli maaşlar bayram öncesi hesaplara geçecek mi? Tarih belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan bayramı öncesinde milyonlarca emekli ve memur maaşlarının bayram öncesinde ödenip ödenmeyeceğini merak ediliyor. Emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı ise belli olurken, kamu çalışanları için başlayan 9 günlük tatil öncesinde maaşlar hesaplara yatacak mı? 


MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca memuru üzen haber  Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alınan karar doğrultusunda memur maaşları bayram öncesinde hesaplara yatırılmayarak 15 nisanda hesaplara geçmesi kararlaştırıldı. 

EMEKLİ MAAŞLARINDA SON DURUM

Milyonlarca emekli bayram öncesi maaşını beklerken konuyla alakalı olarak bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıl bayram öncesinde emekli aylıkları hesaplara yatırılırken bu yıl için bir açıklama gelmedi. Emekli maaşlarının bu yıl kendi normal günlerinde hesaplara geçmesi bekleniyor 

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATIYOR? 

Geçtiğimiz yıl milyonlarca emeklinin maaşı ve ikramiyeleri yanı gün hesaplara yatarken, bu sene konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı. Son olarak yapılan açıklamada emeklilerin ikramiyelerini alacakları günler belli oldu. 

  • SSK emeklileri gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.
  • Bağ-Kur emeklileri gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.
  • Emekli Sandığı emeklilerinin gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

 

 

 

Memur ve emekli maaşlar bayram öncesi hesaplara geçecek mi? Tarih belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.