Yüksek sesli eleştiriler başladı: Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi

Yeni Şafak yazarlardan İsmail Kılıçarslan "Bunu da mı konuşmayalım, bu sefer de mi konuşmayalım" başlıklı yazısında Şanlıurfa'da AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül'e de değindi. Kılıçarslan, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın Şanlıurfa’daki aday seçimini yanlış yönettiğini belirterek, “Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi” dedi.

Yüksek sesli eleştiriler başladı: Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerindeki düşüşünün nedenlerini kaleme aldığı yazısında çarpıcı bir detay paylaştı. 

Kılıçarslan, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın bir çok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’daki aday seçimini de yanlış yönettiğini belirtti. 

“Urfa’da da müdahil oldu sürece ve Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi” diyen Kılıçarslan, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Aslında biraz geriden başlayayım. Efkan Ala, Diyarbakır’da gerçekleşen bir “ilçe adayları tanıtım” toplantısında “çözüm süreci yeniden başlar” anlamına gelecek bazı açıklamalar yapmıştı hatırlayacaksınız. O açıklamaları izlediğimde “bu risk niye alınıyor ki durduk yerde?” diye düşünmüştüm. Öyle ya. Ortada Cumhur İttifakı’nın böyle bir yönelimi yokken, dahası AK Parti seçmeninin “yeni bir çözüm süreci hakkında ne düşündüğü” ile ilgili bir sonuç elde değilken Ala’nın bu konuşması belirgin bir riskti. Bu açıklama doğuda yankılanmak yerine batıda yankılandı ne yazık ki. Kütahya’sı, Afyon’u, Balıkesir’i, Denizli’si derken AK Parti açısından “düşmeyen yer kalmadı” desek yeridir.

Ayrıca mesela Bursa’nın aday dizaynını tek başına Efkan Ala yaptı. Erzurum Aziziye’de de öyle oldu. Dahası Urfa’da da müdahil oldu sürece ve Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi. Daha pek çok yerde böyle gelişti bu”.

Yüksek sesli eleştiriler başladı: Urfa’nın istemediği Beyazgül aday gösterildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.