Büyükşehir Belediyesi sosyal medya engellerini kaldırdı! Beyazgül'den açıklama geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın talimatıyla, sosyal medya platformlarında engellenen yüzlerce kullanıcının engeli kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından kullanıcıların engelinin kaldırılmasının ardından eski Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den açıklama geldi. Engellerin kaldırılmasına yönelik savunma yapan Beyazgül, " Ancak ben görevi devraldığımda geçmiş- gelecek polemiğine girmedim” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya engellerini kaldırdı! Beyazgül'den açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, "X" hesabında 246, "Facebook" hesabında 45 ve "Instagram"da 301 olmak üzere toplamda 592 kullanıcının engeli kaldırıldı.

Engellerin kaldırılmasına yönelik önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den açıklama geldi. 

Beyazgül, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Eleştiri İfade özgürlüğüdür ancak hakaret ve sövmeye izin vermez. Şanlıurfa belediyesine ve şahsıma yapılan hakaret ve küfür içerikli mesajlar engellenmiş olabilir. Seçilmiş bir belediye başkanı olmam nedeni ile Bu küfürler şahsımdan öte Şanlıurfa halkına yöneliktir. Belediye başkanlığı sosyal medya hesabından bir kısım rakamlar verilerek bazı hesapların engelinin kaldırıldığına ilişkin mesaj benim kontrol şansım ve tarafsız kişilerinde şehadeti olmayan rakamlardır. Kaldıki kimse şehrine ve şahsına hakaret ve küfrü kabul etmez. Ancak ben görevi devraldığımda geçmiş- gelecek polemiğine girmedim. Önüme baktım yüzlerce projeyi hayata geçirdim".

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya engellerini kaldırdı! Beyazgül'den açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.