Bot ve spam hesaplara tekme vurulacak

Son dönemlerde X‘teki (Twitter) bot ve spam hesapların sayısı arttı. Bu durum platformun algoritması üzerinde olumsuz bir durum yaratıyor. X güvenlik ekibi söz konusu hesapları kapatma kararı aldı. İşte ayrıntılar…

Bot ve spam hesaplara tekme vurulacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

X (Twitter) güvenlik ekibi, platform kurallarını ihlal eden bot ve spam hesapların kaldırılması için çalışmaların başlatıldığını duyurdu. Buna göre ekip, bu adım ile platformu daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Açıklamaya göre bot ve spam hesapların platformdan kaldırılması nedeniyle takipçi sayılarında değişiklikler yaşanabileceği belirtiliyor. Bu temizlik sürecinin ne kadar süreceği ise bilinmiyor. Tahminler, birkaç gün içinde tamamlanacağı yönünde.

X’in (Twitter) güvenlik ekibi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Bugün, platform manipülasyonu ve spam’e karşı Kurallarımızı ihlal eden hesapları ortadan kaldırmak için önemli ve proaktif bir girişim başlatıyoruz. Kaldırdığımız hesaplarda doğruluğu hedeflerken, X’in güvenli kalmasını ve botlardan arınmasını sağlamak için geniş bir ağ oluşturuyoruz. Sonuç olarak, takipçi sayılarında değişiklikler gözlemleyebilirsiniz.”

Bot ve spam hesaplara tekme vurulacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.