Dünyanın en ‘çapkın’ ülkesiyiz

World Population Review'ın dünya çapında yapmış olduğu bir araştırmaya göre dünyanın en çapkın ülkeleri belli oldu. Yapılan araştırma sonucuna göre sıralanan ülkeler arasında Türkiye'nin zirvede oluşu dikkat çekti. Peki, sıralama nasıl ilerliyor? Türklerin partner sayısı kaç?

Dünyanın en ‘çapkın’ ülkesiyiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

World Population Review isimli platformun yaptığı araştırma gündeme bomba gibi düştü. Platformun araştırması cinsel ilişki ve çapkınlık üzerineydi. Sonuçlar tüm herkesi şaşırtacak cinsten... Araştırma sonuçlarına göre Türkiye dünyanın en çapkın ülkesi oldu.  Bu konuda İsveç, Danimarka ve hatta İtalya’yı bile geride bıraktık.

Cinsel ilişkinin Türkiye'de tabu kabul edildiği genel kanının aksine, platformun araştırması çok ilginç sonuçları ortaya çıkardı. Araştırmada ortalama bir kişinin kaç partnerle birliktelik yaşadığı araştırıldı. World Population Review'ın yaptığı açıklamada, "Üçünü parti kaynaklardan aldığımız verileri inceleyerek bu sonuçları ortaya çıkardık" denildi.

Cinsellik üzerine rahat oldukları düşünülen Brezilya ve Fransa gibi ülkeler de sıralamada gerilerde yer aldı. Brezilya, ortalama 9 partner ile 25'inci sırada, Fransa 8.1 partner ile 29'uncu sırada yer aldı. ABD ise 10.7 partner ile sıralamada gerilerde yer alırken, Çin ile Hindistan ise ortalama 3.1 partner ile listede son sıralarda yer aldı.

Araştırmadan çıkan sonuçlara göre, Türkiye listede birinci sırada yer aldı. Türkler partner sayısında 14.5 partnerle rekor kırdı.

Dünyanın en ‘çapkın’ ülkesiyiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.