AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve il başkanından bayram mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyüpoğlu ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladılar.

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve il başkanından bayram mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyüpoğlu ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladılar.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bizleri Ramazan Bayramı’na eriştiren Rabbime hamdediyor, aziz milletimizin, kardeş coğrafyalarımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. 

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı; Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bir ay boyunca Cenab-ı Hakk'ın bizlere bahşettiği manevi iklimi teneffüs ettik. İftarlarda, sahurlarda ve teravihlerde kardeşlerimizle bir arada olduk. Cenab-ı Allah dualarımızı dergah-ı izzetinde kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin.

Dargınların barıştığı, dostların kucaklaştığı, ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı Ramazan Bayramında büyüklerimizi ziyaret etmekten, küçüklerimize sevgimizi göstermekten geri kalmayalım. 

Bu mübarek günde en büyük temennimiz, duamız, acımasızca işgal ve katliama maruz kalan mazlum Müslüman coğrafyasının bir an önce huzur ve barışa kavuşmasıdır. Acımasız katliamlarla karşı karşıya kalan Filistinli kardeşlerimizin feryadı, acıları içimizde yankılanıyor. 

Ülkemizde kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olacak bayramın Filistinli kardeşlerimizin maruz kaldığı sürecin de son bulacağı günler olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 

Daha adil bir dünyanın mümkün olabileceğini her seferinde ifade eden mazlumların gür sesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın insanı merkeze alan siyasetini yeryüzünde hakim kılabilirsek, tüm insanlığın kardeşçe, adil bir dünyada yaşaması mümkün olacaktır.

Sağlık, huzur ve afiyetle nice bayramlara erişmek dileğiyle, Ramazan Bayramımızı kutluyorum.”

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

“Bir ay boyunca tutulan oruçlar, kılınan namazlar ve yapılan duaların kabul olması, bayramın, birlik ve beraberliğimize, sevgi ve saygımıza vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ramazan ayının maneviyatını kalbimizde hissederek, bu güzel günü sevdiklerimizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle.

Birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde hissedildiği bu mübarek Ramazan Bayramı’nın aramızdaki sevgiyi ve saygıyı daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Sevgiyle ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. 

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: 

"Başı Rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar ki, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği önemli günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bu ayda da ne yazık ki Filistin’de Müslüman kardeşlerimize yönelik zulüm ve baskı artarak devam etmiştir.  Bizler her daim Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarına sahip çıkarak, onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygularla başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor; zulümlerin son bulması ümidiyle tüm insanlığa barış ve huzur diliyorum."

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve il başkanından bayram mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.