Başkan Özyavuz Harranlılar ile bayramlaştı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Ramazan Bayramının birinci ve ikinci gününde Millet Odasında düzenlediği geleneksel bayramlaşma programında, büyük bir kalabalık oluşturan vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti.

Başkan Özyavuz Harranlılar ile bayramlaştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte yıllardan beri sürdürdükleri geleneksel bayramlaşma programını bu bayramda da sürdürerek, büyük bir kalabalık oluşturan hemşehrileriyle bayramlaştı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz,”Öncelikle tüm Şanlıurfalı ve Harranlı vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayram sevincini hep birlikte barış, kardeşlik ve samimiyet duyguları içerisinde yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Büyük bir teveccüh gösteren kıymetli Harranlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sevinçlerimizi, acılarımızı hep birlikte paylaşıyoruz. Büyük bir aile olmakta bunu gerektiriyor. Ben tekrardan Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Ramazan Bayramının tüm İslam coğrafyasına barış ve sükûnet getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Başkan Özyavuz Harranlılar ile bayramlaştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.