Büyükşehir Belediyesine flaş atama! İşte o isim…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor. Son olarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren'in görevden alınmasının ardından bu kritik pozisyona kimin getirileceği merak ediliyordu. Beklenen atama yapıldı. İşte o isim…

Büyükşehir Belediyesine flaş atama! İşte o isim…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başladığı günden itibaren ekibini oluşturma çalışmalarını  sürdürüyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine yapılan önemli bir atama dikkat çekti. Ferit Dağdeviren'in görevden alınmasının ardından, bu kritik pozisyona getirilen isim Türkiye Petrolleri (TP) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı olan Besim Şişman oldu.

ŞİŞMAN KİMDİR?

Şişman, Rize'de 1966 yılında doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği lisansını tamamlamış, ardından Bilkent Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi yüksek lisansını tamamlamıştır. Kariyerine Adıyaman Bölge Müdürü olarak başlayan Şişman, daha sonra TP Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Uluslararası projeler ve strateji geliştirme birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Azerbaycan, Irak ve Doğu Akdeniz projelerinin geliştirilmesinde etkin görev almıştır.

Türkiye Petrolleri'nin 60 yıllık tarihinde günlük üretiminin ikinci kez 100 bin varili geçmesine öncülük etmiştir. Ayrıca Dünya Petrol Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanlığı, MEPEC İstişare Kurulu ve IPTC İcra Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Şişman, petrol ve doğal gaz sektörüne entegrasyonu sağlamak amacıyla üniversite gençliği için çeşitli projelerde bulunmuş ve amatör sporların gelişmesine katkıda bulunmuştur. Türkiye Petrolleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini vekaleten yürütmüş ve 2015 yılında resmi olarak bu görevlere atanmıştır. İngilizce bilmektedir ve evli, 2 çocuk babasıdır.

 

Büyükşehir Belediyesine flaş atama! İşte o isim…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.