İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya ‘babalık’ yanıtı

Oğlu Ahmet Tatlı ve torunu Mert Tatlı ile sorun yaşayan İbrahim Tatlıses, oğlunun açıklaması sonrası "Ahmet adam olmaz, görecek gününü" dedi.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya ‘babalık’ yanıtı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Torunu Mert Tatlı ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses, torununu mahkeme kararıyla evden çıkardı. Oğlu Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şarkıcı İbrahim Tatlıses'e tepki gösterdi. 

İbrahim Tatlıses de oğlunun açıklamasının ardından TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuştu. Tatlıses, programdan Müge Dağıstanlı'ya mesaj olarak yolladığı açıklamasında, "Bana 'Akli melekeleri yerinde değildir' diye iftira attı. Sağlamdır raporu alabilmek için 5 hastane dolaştım. Hepsi 'Akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetmedi bir de Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse 1500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi" ifadelerini kullandı.

Tatlıses açıklamasına, "Şimdi yeni bir site evler yaptırıyorum, o dairelerden de evlatlarıma vereceğim. Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!" diye devam etti. 

 

'BABA OĞUL İLİŞKİSİ NASILMIŞ GÖRECEK'

Oğlu Ahmet Tatlı'ya seslenen ünlü sanatçı, "Şimdi görecek... Baba-oğul ilişkisi nasılmış görecek. Çünkü Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum. Ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim 7 dükkanı da batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma, torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı. Maaşları ödeniyor" dedi.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya ‘babalık’ yanıtı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.