TFF Başkanlığı'na yeni aday

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı 18 Temmuz'da belli olacak. Söz konusu tarihe kısa bir süre kala Trabzonspor'un eski başkanından sürpriz bir hamle geldi. Bordo-mavili ekibin eski başkanı, 18 Temmuz'da yapılacak seçime aday olduğunu resmen açıkladı.

TFF Başkanlığı'na yeni aday

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), 18 Temmuz'da seçim kararı almasının ardından hangi isimlerin başkanlık için yarışacağı merak olurken Trabzonspor'un eski başkanı, TFF Başkanlığına aday olduğunu resmen açıklayarak sürpriz bir hamleye imza attı.

Geçtiğimiz günlerde TFF'den yapılan açıklamada 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle 18 Temmuz'da seçime gidileceği açıklanmıştı. Bu gelişme sonrasında Servet Yardımcı ve Erdal Alkış, TFF Başkanlığına aday olurken bir isim daha başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

Trabzon yerel basınından Hasan Tuncel'in aktardığına göre; Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 18 Temmuz'da yapılacak TFF Başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

Bordo-mavili ekibin eski başkanı Hacıosmanoğlu, adaylığı konusunda kendisine yöneltilen soruyu 'Evet adayım' diyerek yanıtladı.

2013 yılında Trabzonspor'da başkanlık koltuğuna oturan Hacıosmanoğlu, 2015 yılına dek bu görevi yürütmüştü. Hacıosmanoğlu 2012 yılında da TFF Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.

TFF Başkanlığı'na yeni aday

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.