Mayısta elektrik ve doğal gaza zam var mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağını açıkladı. Gabar’daki petrol üretimine ilişkin son verileri de paylaşan Bayraktar, günlük 40 bin varil üretiminin aşıldığını, hedefin 100 bin varil olduğunu söyledi.

Mayısta elektrik ve doğal gaza zam var mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı.

Bakan Bayraktar, doğalgaz desteğinin devam edip etmeyeceğine yönelik soruyu da yanıtlandırdı. Türkiye’de sosyal açıdan desteklenmesi gereken kesimleri desteklemeyi sürdüreceklerini ifade eden Bayraktar, “Burada imkanlarımız dahilinde yapılabilecek ne varsa onları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

"GABAR CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK KEŞFİ"

Gabar’da çıkarılan petrole ilişkin de konuşan Bakan Bayraktar, “Şırnak ilimiz Türkiye’nin açık ara en çok petrol üreten ili haline geldi. Türkiye Petrolleri 2016’nın başında 33 bin varil petrol üretiyordu. Bugün sadece Gabar günlük 40 bin varil üretimi geçmiş durumda. Hedefimiz Gabar’ın yıl sonunda günlük 100 bin varil üretimine ulaşmak. Bu konuda yoğun bir çalışma devam ediyor. Gabar’da biz 100 bin varile ulaştığımızda, bugünkü petrol fiyatlarıyla konuşursak, 3 milyar dolarlık ekonomik bir büyüklüktür. Biz bunu ithal etmiyoruz, ülkemizde kalıyor” diye konuştu. 

Mayısta elektrik ve doğal gaza zam var mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.