Vali Şıldak: Ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak, “Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın sevgi dolu yürekleri, umut dolu bakışları, geleceğe olan inançları, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur.” dedi.

Vali Şıldak: Ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Şıldak, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Bir milletin bağımsızlığı için verdiği mücadele ve fedakarlıkların ardından, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Millet iradesinin üzerinde bir güç olamayacağının tasdik edildiği gün olan 23 Nisan, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ne denli önemli olduğunu da bizlere hatırlatmakta ve milletimizin geleceğini temsil eden çocuklarımıza olan güvenimizi pekiştirmektedir. Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın sevgi dolu yürekleri, umut dolu bakışları, geleceğe olan inançları, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur. 

Bu özel günde, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü vesilesiyle gazi meclisimizin kurucu başkanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bizlere büyük bir devlet ve cennet gibi bir vatan emanet eden ecdadımızı sonsuz saygı, rahmet ve minnetle anıyorum”.

Vali Şıldak: Ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.