Şanlıurfa’daki fuar profesyonel ziyaretçi rekoru kırdı

Türkiye’nin etkin fuarcılık şirketleri arasında yer alan Us Fuar tarafından organize edilen İnşaat Yapı Dekorasyon Fuarı, Şanlıurfa’yı inşaat sektörünün güneydeki buluşma merkezi yaptı. 20 bine yakın profesyonel ziyaretçinin yeni ürünlerle tanıştığı fuar büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa’daki fuar profesyonel ziyaretçi rekoru kırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirdikleri İnşaat Yapı Dekorasyon Fuarı’nın profesyonel ziyaretçi sonuçlarının katılımcıyı mutlu ettiğini söyledi. İlki gerçekleştirilen fuarda 70 stantta 200 markanın ürünlerinin sergilendiğini belirten Selviler, “Gösterilen ilgi sorumluluğumuzu daha da artırdı. Gelecek yıl en az iki katı büyüklüğünde bir fuar için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Şanlıurfa’yı Güney’de inşaat ve yapı sektörünün merkez üssüne dönüştürecek fuarımızla ilgili çevre şehirlerimizde çok ciddi tanıtım çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmaların sonucunu aldık.  Çevre şehirler dahil olmak üzere bölgeden birçok müteahhit, inşaat mühendisi, mimar, inşaat malzemesi üretici ve bayiler fuarımızdaydı. Çoğu katılımcımızın yeni bağlantılar kurma imkanı bulduğu fuarımızın ikincisi daha görkemli olacak” dedi. 

 

KATILIMCI VE DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR 

Selviler, açılışa katılımları ve destekleri dolayısıyla Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serhat Karadağ’a, İMKON Başkan Yardımcısı, Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal’a, Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Pirkan Kılıç’a, Şanlıurfa İç Mimarlar Odası Başkanı Tekin Kahyaoğlu’na ve sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Şanlıurfa’daki fuar profesyonel ziyaretçi rekoru kırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.