Birecik'te DEM Parti binasına saldırıya tepki: Korkmuyoruz buradayız

Birecik'te DEM Parti binasına yönelik silahlı saldırıya tepki gösteren DEM Parti Birecik İlçe Eşbaşkanı Hasan Yıldız, “Halk olarak bu ihanetçi, gaspçı, çeteci zihniyete karşı direnişimize mücadelemiz devam ettireceğiz” dedi.

Birecik'te DEM Parti binasına saldırıya tepki: Korkmuyoruz buradayız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın  Birecik ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) binasına yapılan silahlı saldırı basın açıklaması ile protesto edildi. 

Meydan Mahallesi'ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası önünde yapılan açıklamaya DEM Parti Belediye Eşbaşkanı Berivan İlkaya Manas, DEM Parti Urfa İl Örgütü temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. 

"Onurumuzla varız direnişle büyüyoruz korkmuyoruz buradayız" pankartının açıldığı açıklamada konuşan DEM Parti Birecik İlçe Eşbaşkanı Hasan Yıldız, “Dün akşam çeteci zihniyete sahip olan gaspçı ihanetçi Mehmet Begit in abisi Halil Begit tarafından ilçe binamız taranmıştır. Buna cesaret eden alçaklar partimizin mücadele tarihini bilmiyorlar. Demokratik siyaset mücadele geleneğimiz bu tarz çetelere asla müsamaha göstermemiş bundan sonra da göstermeyecektir. Sizden korkmuyoruz, kirli, mafyacı ve çeteci anlayışınızdan korkmuyoruz. Dönün bu partinin tarihine bakın sizler gibi nicelerini bu halk tarihin çöp sepetine attı.  Her biri utançla anılıyor. Biz buradayız, halk burada sizlerden korkmuyoruz” diye konuştu. 

“Bu halk direnişi ile mücadelesi ile demokratik hakları ile sizleri mahkum edecektir” diyen Yıldız devamında şunları söyledi: “İhanet ve gaspa karşı yaptığımız demokratik direnişimizi, mücadelemizi hazmedemeyen çeteci zihniyet bu halkın emeğine mücadelesine kurşun sıkmıştır. Halk olarak bu ihanetçi, gaspçı,  çeteci zihniyete karşı direnişimize mücadelemiz devam ettireceğiz.”

Açıklama alkışlar ile son buldu.

Birecik'te DEM Parti binasına saldırıya tepki: Korkmuyoruz buradayız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.