Vali Şıldak Urfa usulü ciğer kebabına davet ediyor!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, coğrafi işarete sahip olan Urfa usulü ciğer kebabının tadına bakmak için tüm vatandaşları Şanlıurfa'ya davet etti.

Vali Şıldak Urfa usulü ciğer kebabına davet ediyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yöreye özgü lezzet Urfa usulü ciğer kebabını gurmelere tanıttı. Vali Şıldak, coğrafi işarete sahip olan bu eşsiz kebabın tadına bakmak için tüm vatandaşları Şanlıurfa'ya davet etti.

Şanlıurfa mutfağının en gözde lezzetlerinden biri olan Urfa usulü ciğer kebabı, kendine özgü hazırlık süreci, malzemeleri ve sunumuyla diğerlerinden ayrılıyor. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Urfa usulü ciğer kebabının önemini şu sözlerle vurguladı:

“Şanlıurfa’nın zengin mutfağından muhteşem bir lezzet, Urfa Usulü Ciğer… Bölgemizdeki diğer illerde de yapılıyor olsa da kendine özgü hazırlık süreci, malzemeleri ve sunumuyla diğerlerinden farklılaşan Urfa Ciğer Kebabı; taze kuzu ciğeri ile özenle seçilmiş malzeme ve baharatların ustalıkla buluşmasıyla ortaya çıkıyor.  Coğrafi işarete sahip olan Urfa Ciğer Kebabı, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğünde keyifle tüketilebilirken, Urfa sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinin başında geliyor. Bu eşsiz lezzeti tatmak için sizi de Şanlıurfa’ya bekliyoruz”.

 

Vali Şıldak Urfa usulü ciğer kebabına davet ediyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.