Bozdağ’dan belediye başkanına hayırlı olsun ziyareti

TBMM Başkan Vekili ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Bekir Bozdağ Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bozdağ’dan belediye başkanına hayırlı olsun ziyareti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde ilçeye gelen TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, İlçe Kaymakamı Musa Aydemir’i ziyareti sonrası Siverek Belediyesine geçerek Başkan Bucak’ı makamında ziyaret etti. 

Burada açıklamada bulunan Bozdağ; “ Siverek’in Şehrül-Emin’i seçilen Ali Murat Bucak kardeşimi tebrik için ziyaretine gedik, şahsım ve arkadaşlarım adına gönülden tebrik ediyor, kendisine gönülden başarılar diliyorum. Umarım görev yaptığı süre içerisinde hemşerilerimizin, dualarına ve desteklerine layık olmak için gece gündüz çalışarak onlara olan borcunu başarı ile ödeyecektir, çünkü biz Belediye Başkanlarımızın halkın kendilerine verdiği emanetin hakkını vermek için çok çalışma ve çok üretmek için çalışmaktan başka yollarının olmadığını biliyoruz. Ali Murat Bey geçmiş dönemde ki başarılı Belediye Başkanlığı döneminde Sivereklilerin gönlünde taht kurmuştu,  tecrübesi ve birikimi ile yeni dönemde daha başarılı hizmetlere imza atacağına biz yürekten inanıyoruz,  artık Siverek‘te bütün kardeşlerimizin birebir hizmetkarı, hizmetkarlık şerefi büyük bir şereftir o şerefi de gururla başarıyla taşıyacaktır. Biz de AK Parti, milletvekilleri olarak  her daim yanında ve yardımcısı olacağız.  Siverek için birlikte çalışacağız birlikte Siverek’imize hizmet edeceğiz inşallah Siverekli kardeşlerimize bu emaneti iyi ki teslim etmişiz sözünü söyleteceğiz. Bizlere destek veren bütün Siverekli hemşerilerime huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum dualarını eksik etmesinler” dedi.

Bozdağ, daha sonra İlçeden ayrılarak Şanlıurfa’ya hareket etti.

Bozdağ’dan belediye başkanına hayırlı olsun ziyareti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.