reklam alanı

Vali Şıldak 6 Şubat sergisini ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 6 Şubat depreminin ikinci yıl dönümünde arama kurtarma ekipleri tarafından açılan resim sergisini ve kurulan standları ziyaret etti.

Vali Şıldak 6 Şubat sergisini ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA – Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin ikinci yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlar için Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Şanlıurfa’da da anma etkinlikleri düzenleniyor.

Bu kapsamda, Şanlıurfa'da arama kurtarma ekipleri tarafından Rabia Meydanı’ndaki alanda depremde yaşananları ve kurtarma çalışmalarını yansıtan bir resim sergisi açıldı, ayrıca bilgilendirme standları kuruldu.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, açılan resim sergisini ve bilgilendirme standlarını ziyaret ederek arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına destek verdi.

Ziyarette, Vali Şıldak, afetlere hazırlıklı olmanın önemine değindi ve arama kurtarma ekiplerinin fedakâr çalışmalarını takdirle karşıladı.

Ekipler, stantta deprem güvenliği ve arama kurtarma hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Vali Şıldak 6 Şubat sergisini ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.