reklam alanı

Bakan Tekin’den Şanlıurfa’daki özel okullara uyarı!

Şanlıurfa’da veliler özel okulların yüksek fiyat politikalarından şikayet ederken, Bakan Tekin’den özel okullara uyarı geldi.

Bakan Tekin’den Şanlıurfa’daki özel okullara uyarı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da veliler, özel okulların yüksek fiyat politikalarından şikayet ederken, Milli Eğitim Bakanlığı denetimlerin sıkı şekilde sürdüğünü belirtti.

 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel okullardaki aşırı fiyat artışlarını denetlediklerini ve yapılan incelemelerde 22 okulun yüksek fiyat politikası uyguladığını tespit ettiklerini açıkladı. Bakan Tekin, bu okullara iki kez uyarı yapıldığını ve üçüncü kez uyarı almaları durumunda kapatma cezası ile karşılaşabileceklerini vurguladı. 

Özel okulların fahiş fiyat artışlarıyla ilgili ülke genelinde 700’den fazla soruşturma açıldığını açıklayan Bakan Tekin, “Eğer bu süreçte üçüncü kez uyarı almak zorunda kalan okullar olursa, kapatmaya kadar gidecek yaptırımlar uygulanacak” dedi. 

 

Bakan Tekin’den Şanlıurfa’daki özel okullara uyarı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.