reklam alanı

Şanlıurfa'da şöyle yürek soğutan bir yıkım görür müyüz acaba?

Şanlıurfa'da binaların ortak kullanım alanları işgal ediliyor. Ortak alanların iş yerlerine katılması giderek yaygınlaşırken, belediyeler “teberru” adı altında bağış alarak bu duruma göz yumuyor. Özellikle Karaköprü’de yeni başkan döneminde bağış miktarının metrekare başına 380 TL’ye kadar çıktığı iddia ediliyor.

Şanlıurfa'da şöyle yürek soğutan bir yıkım görür müyüz acaba?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, binaların ortak kullanım alanlarının işgalinde başı çeken şehirlerden. İlçe belediyeleri, "teberru" adı altında bağış aldıkları için binaların ortak kullanım alanlarının işyerlerine katılmasına göz yumuyor. 

Öyle ki artık iki binanın arasından işyeri ortaya çıkarandan, işyeri büyüklüğünden daha fazlasını işgal edene varıncaya kadar şehircilikte adeta kara günler yaşanıyor.

Şanlıurfa uzun yıllardır bu manzaraya alışkın ancak ülke genelinde yayınlanan tasarruf sonrası finansman arayışı artan belediyeler şimdi daha fazla izin vermeye başladı.

KARAKÖPRÜ’DE BAĞIŞ MİKTARI NEREDEYSE 4 KAT ARTTI

Tüm ilçelerde durum aynıyken, Karaköprü Belediyesi daha ilginç bir uygulama başlattı... Önceki başkan döneminde biraz torpil biraz da bağış (teberru) gerekiyordu. Bağış miktarı metrekare başı 100 liranın üzerinde hesaplanıyordu. Yeni başkan döneminde torpil olayı kalktı. Ancak bağış miktarı da oldukça arttı ve metrekaresi 380 liradan hesaplandığı ileri sürülüyor.

ŞANLIURFA'DA DA BÖYLE YIKIM OLUR MU?

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Fındıklı Parkı'nda binaların işgal edilen alanları yıkılmıştı. Şanlıurfa'da da böyle bir yıkım yapılır mı?

Şanlıurfa'da şöyle yürek soğutan bir yıkım görür müyüz acaba?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.