reklam alanı

Kültür ve Turizm Basın Elçileri Projesi'nin ikinci oturumu gerçekleşti

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen "Kültür ve Turizm Basın Elçileri" projesinin ikinci oturumu, 81 il ve yurt dışından 300’ün üzerinde gazeteci ve yazarı bir araya getirdi.

Kültür ve Turizm Basın Elçileri Projesi'nin ikinci oturumu gerçekleşti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMBF) tarafından yürütülen “Kültür ve Turizm Basın Elçileri” projesinin ikinci oturumu, kültür ve turizm haberciliği alanında önemli bir adım olarak gerçekleştirildi. 

Program, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğiyle düzenlendi ve 81 il ile yurt dışından 300’ün üzerinde gazeteci ve yazarı bir araya getirdi.

Projenin amacı, medya mensuplarını kültür ve turizm haberciliği konusunda daha bilinçli ve duyarlı hale getirmek. 

Sempozyumda, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem Tokuş moderatörlük yaptı. Oturumda, katılımcılar projeye katkılarından dolayı TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya teşekkürlerini ileterek etkinliği sonlandırdı.

Üçüncü oturumun 27 Şubat, dördüncü oturumun ise 28 Şubat’ta, alanında uzman akademisyenler ve sektörel temsilcilerin katılımıyla devam edeceği bildirildi.

Kültür ve Turizm Basın Elçileri Projesi'nin ikinci oturumu gerçekleşti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.