reklam alanı

MHP lideri Bahçeli DEM Parti'yi aradı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın çağrısının okunmasının hemen ardından DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ı aradığı öğrenildi. Bakırhan, Bahçeli’nin “Rahat olun bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz” dediğini aktardı.

MHP lideri Bahçeli DEM Parti'yi aradı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkların Demokratik Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Öcalan’ın çağrısının okunmasından bir dakika sonra Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli’nin kendisini aradığını açıkladı.

 Bakırhan, Medya Haber TV’de gazetecilerin sorularını yanıtlarken, bu ayrıntıyı da paylaştı. 

Öcalan’ın, MHP lideri Bahçeli’nin çıkışını önemsediğini aktaran Bakırhan, “Sayın Bahçeli’nin tam da bu çağrısından sonra rolünü oynayabileceğini söyledi” bilgisini paylaştı.

Bakırhan, Bahçeli’nin “Rahat olun bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz” dediğini aktardı.

Bahçeli’nin kendisini tebrik ettiğini söyleyen Bakırhan, şöyle devam etti: “ Öcalan 1 Ekim çıkışını önemsiyor, çok değerli buluyor. Oraya da özel bir zaman ayırdı. Canlı yayından sonra Bahçeli beni aradı. Tebrik etti. ‘Rahat olun, bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz. Demokrasi için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Ben durduğum yerdeyim. Demokrasi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım’ dedi.”

MHP lideri Bahçeli DEM Parti'yi aradı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.