reklam alanı

Şanlıurfa'da kazasız gün geçmemiş! Veriler yetkilileri harekete geçirecek mi?

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı Trafik İstatistik Bülteni'nde Şanlıurfa'da Şubat ayında yaşanan kazaların bilançosu ortaya çıktı. Günde ortalama 20 kazanın yaşandığı kentte, yaralı sayısı da azımsanmayacak kadar çok... Rakamlar, kentteki trafik kazalarının önlenmesine yönelik çalışmaların artırılması gerçeğini ortaya çıkardı.

Şanlıurfa'da kazasız gün geçmemiş! Veriler yetkilileri harekete geçirecek mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da kazasız gün olmazken, veriler bunun çarpıcı gerçekliğini doğruladı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Trafik İstatistik Bülteni yayınladı. Ülke geneli ve il il kazaların, kazaların nasıl yaşandığı ve sonuçlarına dair verilerinin yer aldığı bültende Şanlıurfa'daki veriler dikkat çekti. Buna göre; Şubat Ayı'nda ülke genelinde toplam 46 bin 689 kaza yaşanırken; bunların 105'i ölümlü, 16 bin 233'ü yaralanmalı ve 630 bin 351'i maddi hasarlı kazalar olarak kayıtlara geçti. 

ŞANLIURFA'DA HER GÜN 20 KAZA YAŞANIYOR

Şanlıurfa'da Şubat Ayı'nda 576 kaza yaşandı. 284'ü ölümlü-yaralanmalı kazalar olurken, 292'si ise maddi hasarlı kazalar olduğu görüldü. Kazalarda toplam 3 kişi hayatını kaybederken verilere göre yaralı sayısı ise 493.

Verilerde, kaza yerinde meydana gelen ölü sayılarını içerdiği belirtildi. 

Kentte her gün ortalama 20 kazanın yaşandığı görülürken; bu verilerle ilgili yetkililerin caydırıcı ve önleyici tedbirler için çalışmaları artırması gerektiği gerçeği de ortaya çıktı. 

 

Şanlıurfa'da kazasız gün geçmemiş! Veriler yetkilileri harekete geçirecek mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.