Şanlıurfa'da yine asansör çilesi! Yaşlı kadın sürüne sürüne gitti...

Suruç'ta 79 yaşındaki yaşlı ve hasta bir kadın, gittiği tapu dairesinde asansörlerin bozuk olması nedeniyle merdivenlerden sürünerek çıkıp indi. Asansörlerin aylardır çalışmadığı iddia edilirken, mağduriyetin bir an önce giderilmesi istendi.

reklam alanı
Şanlıurfa'da yine asansör çilesi! Yaşlı kadın sürüne sürüne gitti...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SURUÇ- Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde asansör çilesi yaşandı.

78 yaşındaki Emine Akbaba, oğlu Murat Akbaba ile birlikte gayrimenkul satış işlemleri için Suruç Tapu Müdürlüğü’ne gitti. Ancak giriş katından imza vermek isteyen yaşlı kadına, “İmzanın yukarıda atılması gerekiyor” denildi. Annesinin hasta olduğunu ve yukarı çıkamayacağını belirten Murat Akbaba, yetkililerden esneklik göstermelerini istedi ancak talebi reddedildi. Bunun üzerine yaşlı kadın, çalışmayan asansörler yüzünden merdivenlerden sürünerek çıkmak zorunda kaldı.

Aynı binada Maliye ve Nüfus Müdürlükleri de bulunurken, aylardır onarılmayan asansörlerin vatandaşları mağdur ettiği ortaya çıktı. Olay karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Murat Akbaba, “Bu olaydan dolayı çok üzgünüm. Bu durum kabul edilemez, yetkililer derhal müdahale etmelidir” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. 

Vatandaşlar, özellikle yaşlı ve hasta bireylerin bu tür mağduriyetleri yaşamaması için yetkililerin acilen harekete geçmesini istiyor.

 

Şanlıurfa'da yine asansör çilesi! Yaşlı kadın sürüne sürüne gitti...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.