reklam alanı

Bakan Kurum açıkladı... Şanlıurfa için yeni sosyal konut kampanyası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 il için "İnşallah bu yıl sonu tüm Türkiye'de yeniden sosyal konutla ilgili büyük bir kampanya yapacağız" dedi.

Bakan Kurum açıkladı... Şanlıurfa için yeni sosyal konut kampanyası!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tv100'de  katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum, tv100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel ve Gazeteci Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Sosyal konut projeleriyle ilgili bir müjdeyi duyuran Bakan Kurum şöyle konuştu:

“Depremle mücadele için sağlıklı konutlar yapılmalı. Maraş depreminde bir tane TOKİ binası yıkılmadı. Bunu devam ettireceğiz. Yeni bir sosyal konut kampanyası olacak. Yıl sonunda 81 ili kapsayan bugüne kadar yapılmış en büyük kampanyayı vatandaşımıza yapıyor olacağız. Yıl sonu bütün detaylarını açıklayacağız. Bununla ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Emeklilerimiz, evi olmayan gençlerimiz ev sahibi olabilecekler.”

Bakan Kurum açıkladı... Şanlıurfa için yeni sosyal konut kampanyası!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.