reklam alanı

Şanlıurfa'nın aradığı bakanlığın en tepesindeki isimlerden biri Şanlıurfa'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan, Şanlıurfa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa'nın aradığı bakanlığın en tepesindeki isimlerden biri Şanlıurfa'da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan Şanlıurfa’ya geldi.

Bir dizi inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.  Ziyarette, ilin enerji ihtiyaçları ve mevcut projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Şanlıurfa'da sık sık meydana gelen elektrik kesintileri için vatandaşlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan çözüm bekliyor. Bakan Yardımcısı Demircan'ın Urfa'yı ziyaret etmesi yeni çözüm ve projelerin habercisi olabilir. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcımız Sayın Dr Zafer Demircan Valiliğimizi ziyaret etti. İlimizdeki çalışmaları ve ihtiyaçları değerlendirdiğimiz değerli Bakan Yardımcımıza teşekkür ediyorum.”

Şanlıurfa'nın aradığı bakanlığın en tepesindeki isimlerden biri Şanlıurfa'da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.