reklam alanı

Şanlıurfa’da yalnız anneler unutulmadı!

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi Kadın Kolları gönülleri, ‘’11 Mayıs Anneler Günü’’ münasebetiyle anlamlı bir program düzenledi. Kadın gönüllüler, yalnız yaşayan yaşlı kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Şanlıurfa’da yalnız anneler unutulmadı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şanlıurfa Şubesi Kadın Kolları gönülleri, ‘’Anneler Gününde’’ yalnız ve ihtiyaç sahibi kadınları unutmadı. 

Programa Kadın Kolları Sorumlusu Adile Nur Dedeoğlu da eşlik etti.

Kadın gönüllüler, yalnız yaşayan kadınları evlerinde ziyaret ederek onlara karanfil hediye etti. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi kadınlarla sohbet eden gönüllüler, onların ihtiyaçlarını sordu. 

Kadın gönüllüler, daha önce birlikte çektirdikleri hatıra fotoğraflarını da çerçeveletip, kadınlara hediye etti.

Şanlıurfa’da yalnız anneler unutulmadı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.